POSITION, ZEIT UND RAUM | Harderbastei Städtischen Galerie Inglostadt | Exposició col·lectiva | Alemanya

PUB_15 PUB_13 ExpoIngolstadt.279

POSITION, ZEIT UND RAUM | POSICIÓ, TEMPS I ESPAI | Harderbastei Städtischen Galerie Inglostadt | Alemanya

Artistes:

JOAN CORTÉS  PACO ESPINOSA  MARIAN F. MORATINOS  AINA PERELLÓ

Comissària:

ISABEL CADEVALL

PANTA RHEÏ

Corre, corre i corre. Al vídeo Copy de Paco Espinosa veiem un home sobre una cinta de córrer en un gimnàs, mentre sentim una fotocopiadora. Com el hàmster en la roda lliure, el corredor no vol arribar enlloc. El moviment és l’objectiu i la finalitat. L’escena està tan exempta d’emoció com la monotonia que representa. Es pot dir que l’home, quan corre, es copia a ell mateix com el moviment que conclu i torna a iniciar-se una vegada i una altra. Segons Aristòtil, aquesta seria la forma més perfecta del moviment: un repòs en moviment. L’espai és la possibilitat i el temps, la mesura el moviment. […]

Hanne Weskott

PUB_16 PUB_14 ExpoIngolstadt.103 ExpoIngolstadt.274